Alla lägenheter ska byta sina taggar under vintern och vi har redan bytt på K5, K7, P20, P18 och P16. Ni som bor i någon av ovan trappuppgångar och har missat ert tillfället och inte hört av er och meddelat oss vilken av nedan datum ni kan komma och byta era taggar.  info@brflustgarden.se

Följande tider är bokade för er trappuppgång. Bytet sker i loungen på Sjömansgatan 1
Paradisgatan 12& 14, tisdagen den 20 februari mellan 18.00-20.00
Fjällgatan 28, Sjömansgatan 1 & 3, tisdagen den 27 februari mellan 18.00-20.00

OBS! Tag med alla era nuvarande taggar!

Om ni inte kan komma den dag som är uppsatt så vill vi att ni anmäler det till info@brflustgarden.se innan detta datum annars ser vi fram emot att se er tillsammans med alla era taggar den dag som är specat ovan.

Nytt angående färgade taggar för alla våra delägare: – En lägenhet med 1 eller 2 rum har 3 taggar: grön, gul och röd. Större lägenheter får två extra taggar: orange och svart. – Alla gamla taggar spärras vid utlämnandet av färgade taggar. – Radiotaggar berörs inte av ändringar. – Taggar utöver dessa kostar 200 kr styck och dessa kommer endast att ha behörigheten till trapphus. – Borttappade taggar ersätts med ny i samma färg för 200 kr styck. Trasiga taggar bytes gratis om man kan lämna in dem.

– OBS! Utlånad tagg för garageplats får endast ha behörighet till garaget.