Föreningsdokument

Ritningar

Föreningen valt att inte längre hålla ritningar över fastigheten rörande vatten- värme- och elledningar publika. Detta i syfte att undvika missöden i samband med renoveringsprojekt. Om du vill ha ritningar inför din ombyggnation ombeds du kontakta styrelsen via hemsidan, så kan vi tillse att du får den information du behöver. Passa även på att kontrollera informationen som finns gällande renovering och ombyggnation.

Stadgar

Föreningens nuvarande stadgar antogs slutligen på årsstämman 2019 och finns att ladda ner här:

Föreningsstadgar

Stämmoprotokoll

Önskar ni ta del av äldre protokoll som inte visas nedan, så kan ni kontakta styrelsen genom formuläret på denna sidan.

Årsredovisningar

Varje år publiceras föreningens årsredovisning och denna är en indikation på hur föreningen mår och hur den finansiella statusen för ser ut. Nedan listas årsredovisningen för de senaste åren.

Externa dokument