Nu inleder vi sista etappen av det stora projektet med renovering av trapphus, korridorer och andra publika utrymmen. Detta innebär att kvarvarande tre tvättstugor kommer att renoveras och att nya maskiner blir installerade. Dessutom kommer vi att skapa en egen tvättstuga med maskiner och torkrum för större och grövre tvätt. Denna tvättstuga blir belägen intill tvättstugan på Paradisgatan 20. Samtliga maskiner i dessa tvättstugor kommer att vara av fabrikatet Miele och tvättmaskinerna kommer att ha automatisk dosering av tvättmedel. Tvättmedlet kommer att tillhandahållas av föreningen utan extra kostnad.

Vi kommer att renovera en tvättstuga i taget och börjar med Kompassgatan 5.
Uppdraget har gått till EDB Bygg och Agitar och arbetet kommer att starta den 5 februari och vara klart i början av april. Tvättstugan och torkrum kommer att vara helt stängt under renoveringen. Alla kan som tidigare tvätta i föreningens samtliga tvättstugor.

Arbetstid vardagar 07.00–16.30.
Störande arbete påbörjas efter kl.08.00.
Under de två första veckorna kommer det att vara störande arbeten på grund av rivningsarbeten.

Innan tvättstugan stängs uppmanas boende att ta bort sin cylinder för tidsbokning eftersom dessa fortfarande behöver användas för att boka tid i tvättstugorna på Paradisgatan 16 och 20. Tidsbokning i föreningens övriga tvättstugor görs via bokningssystemet i Aptus.
//Styrelsen