Var tredje bil som såldes under 2020 var en el-laddbil (källa bilsweden.se) och den ökningen spås fortsätta dels på grund av miljökrav och för att fler upptäcker att  det är billigare att köra på el än bensin eller diesel. En grundförutsättning för att ha en elbil eller laddhybrid är att kunna ladda bilen hemma. För att möta denna teknikutveckling vill vår förening nu både undersöka intresse bland delägare för att ha laddplatser i garaget samt utvärdera vilka lösningar som finns och hur dessa kan finansieras. Vi behöver därför din hjälp med att svara på en enkät för att vi skall komma vidare i arbetet.

Ni hittar enkäten här genom denna länk: https://forms.gle/ZF4jrMdRk3tfZUji9. Observera att deltagandet är anonymt och inte kan knytas till dig som delägare.

För den som vill ha utförligare information, så kan ni läsa mer här: Information kring elbilsladdning.