Föreningen har sex tvättstugor lokaliserade på Paradisgatan 12, 16 och 20, på Kompassgatan 5 samt på Sjömansgatan 1 och 3. Tvättstugorna får användas av samtliga delägare, förutsatt att man bokat på anvisat sätt.

Tvättstugorna på Paradisgatan 12 samt på Sjömansgatan 1 och 3 är nyrenoverade och bokas via Aptus-systemet via de digitala anslagstavlorna som finns i de nyrenoverade trapphusen, alternativt via AptusPortal (se länk längst ner på sidan). Övriga tvättstugor bokas via bokningstavlor som sitter i anslutning till respektive tvättstuga.

De nyrenoverade tvättstugorna har tvätt- och sköljmedel som doseras automatiskt av maskinen efter dina inställningar. Detta betyder att du inte kan använda eget tvätt- och sköljmedel (dessa fack är spärrade). Om du har allergibesvär finns det en allergitvättmaskin på Sjömansgatan 1 som du kan få tillgång till genom att kontakta styrelsen.

Samtliga tvättstugor är försedda med tvättmaskin och torktumlare samt torkrum eller torkskåp. Är du i behov av mangel, så finns det i tvättstugan på Paradisgatan 12.