Föreningen har ett övernattningsrum, Adam på Paradisgatan 12. Den kan hyras av delägare för 300 kr som påförs nästkommande månadsavi. Bokning av övernattningsrum sker via de nya Agera-tavlorna i trapphusen, via Aptusportalen på internet eller i appen Aptus Home. Ett hyresdygn varar från och med kl 12.00 det dygnet man bokar till kl 11.59 dygnet efter. Städning av rummet sköts av den som bokar det.

Rummen låses upp med tag under bokad tid.

Det är möjligt att själv boka två nätter per kalendermånad och det går att boka maximalt sex veckor framåt. Önskas fler dygn i en månad än de två som man själv kan boka, så kontaktar man styrelsen via hemsidan i god tid och skriver vilka datum som önskas. Huvudregeln vid bokning av fler nätter är att datumen skall vara sammanhängande eller att tidigare bokningar i månaden har passerats ifall det rör sig om icke sammanhängande datum.

Övernattningsrummet Adam har en dubbelsäng (två personer), ett par garderober, ett litet bord samt en stor toalett med dusch. Mycket likt ett dubbelrum på hotell. Notera att det inte är tillåtet med husdjur i övernattningsrummet.