Föreningen har en gästlägenhet, Eden på plan 2 på Kompassgatan 5 samt en övernattningslägenhet, Adam på Paradisgatan 12. Dessa kan hyras av delägare för 300 kr (TRE HUNDRA KRONOR) som påförs nästkommande månadsavi. Bokning av lägenheterna sker via de nya Agera-tavlorna i trapphusen samt via Aptusportalen på internet eller i appen Aptus Home. Ett hyresdygn varar från och med kl 12.00 det dygnet man bokar till kl 11.59 dygnet efter. Städning av lägenheterna sköts av den som bokar lägenheten.

Rummen låses upp med tag under bokad tid.

Det är möjligt att själv boka två nätter per kalendermånad och det går att boka maximalt sex veckor framåt. Önskas flera dygn i en månad än de två som man själv kan boka, så kontaktar man styrelsen via hemsidan i god tid och skriver vilka datum som önskas. Huvudregeln vid bokning av fler nätter är att datumen skall vara sammanhängande eller att tidigare bokningar i månaden har passerats ifall det rör sig om icke sammanhängande datum.

Gästlägenheten Eden har två sängplatser i våningssäng (nedre bädden är lite bredare) och toalett med dusch. Till gästlägenheten finns även en uppmärkt parkeringsplats på översta plan i garaget, vid nödutgången.

Övernattningslägenheten Adam har en dubbelsäng (två personer), ett par garderober, ett litet bord samt en stor toalett med dusch.