Loungen är föreningens mötes- och festlokal och är belägen vid Sjömansgatan 1, med ingång från gatan och rymmer 10-15 personer.

Utöver att styrelsen har sin expedition i Loungen, kan du som delägare i föreningen hyra denna på kvällar och helger till ett förmånligt pris om SEK XXX per månad. I detta priset hyr du utrymmet mellan klockan X och klockan Y, och bekvämligt värre så ingår då totalstädning i summan.

Du som driver eget företag och vill ha en neutral plats att ta emot affärsbesök på, kan abonnera på föreningens företagarpaket. I detta ingår det en egen brevlåda till ditt företag samt möjligheten att hyra Loungen under vardagar till en reducerad kostnad. Månadskostnaden för företagspaketet är SEK XXX per månad, inklusive moms.